Inspiráló és produktív

Munkakörnyezetek

Dolgozz velünk, és fedezd fel
Mire képes a céged!

Mit ígérünk?

Inspiráló hangulat
Modern, innovatív megoldásokkal javítjuk a hangulatot és a produktivitást. A játékos, interaktív, mozgást támogató terek közösséget építenek és segítik az együttműködést a csapattagok között.
Esztétikus környezet
Mindig megtaláljuk a tökéletes összhangot az esztétika és a funkcionalitás között. A design számunkra nem a végső cél, hanem egy eszköz a közös célok eléréséhez.
Funkcionális megoldások
Irodatervező mérnökök vagyunk. Biztosan olyan megoldásokat ajánlunk, amik működni fognak. Nem csak látványtervet adunk, hanem részletes, alapos, ellenőrzött terveket készítünk.
Otthoni kényelem
Olyan kényelmet biztosítunk, amitől felszabadultan és fesztelenül érzik magukat az emberek. Nem az elkényelmesedésre hajtunk, hanem produktív, munkát támogató komfortérzetet teremtünk.
01 Újdonság: ABW - Tevékenység alapú munkakörnyezetek Tovább

MAXIMÁLIS KONCENTRÁCIÓ ÉS PRODUKTIVITÁS AZ IRODÁBAN

 

A tevékenység alapú iroda jóval több egy szimpla nyitott irodánál. Tudatosan kialakított, komplex munkakörnyezet, ahol a különböző feladatokat az arra legalkalmasabb, funkcionális térben végezhetjük el. Így mindig maximális hatékonysággal dolgozhatunk, legyen szó akár egyéni, fokozott koncentrációt igénylő feladatról, akár összehangolt csapatmunkáról.

 

Kattints ide és tudj meg többet tevékenység alapú irodáinkról!

Személyes találkozó - kötelezettségek nélkül Célok és elvárások megismerése Szakmai konzultáció a lehetőségekről Tervezési és megvalósítási irányvonalak
02 Díjmentes konzultáció Tovább

KÍVÜL-BELÜL MEGISMERJÜK A CÉGED, MIELŐTT ELKEZDÜNK TERVEZNI

 

Mi nem csupán dekoratív irodákat tervezünk, hanem olyan személyre szabott tereket, amik motiválják és inspirálják a dolgozóidat, hogy jobban teljesítsenek. Ehhez először alaposan feltérképezzük a céged működését, megértjük a célokat és a munkafolyamatokat: hogy ki, mit, hol és hogyan csinál.

 

Kíváncsi vagy, hogyan lesz inspiráló irodád? Jelentkezz díjmentes konzultációnkra!

Belsőépítészeti felmérés, helyszínbejárás Koncepció (stílus, anyagok, színvilág, space plan) Költségbecslés Fotórealisztikus 3D látványterv Részletes kiviteli dokumentáció Árazatlan költségvetés kiírás
03 Belsőépítészeti tervezés Tovább

Szeretnéd, hogy a csapatod boldogabb és produktívabb legyen?

 

Mi vagyunk az emberközpontú, funkcionális irodatervezés első, elkötelezett képviselői Magyarországon. Olyan tereket alkotunk, amik inspirálják és motiválják az egész csapatot, hogy jobbak legyenek. Amiben tanulni és fejlődni tudnak, ezáltal elképesztő mértékben nő a motivációjuk.

 

Először felmérjük a helyszínt, majd kialakítjuk az új iroda személyre szabott belsőépítészeti koncepcióját, a stílustól, anyaghasználattól és színvilágtól egészen a kidolgozott space planig. Stúdiónk tervezői fotó-realisztikus 3D látványterveket készítenek számodra, melyek valósághűen mutatják be a megálmodott koncepciót. A tervezési fázist követően részletes kiviteli dokumentációt készítünk, pontos műszaki dokumentációval és részletes költségkiírással.

Belsőépítészet Építészet, statika Gépészet, elektromosság Biztonságtechnika, beléptetés Tűzvédelem, tűzjelző
04 Generálkivitelezés Tovább

Professzionális kivitelezés a legapróbb részletekig

 

Kiterjedt és megbízható alvállalkozói körrel generálkivitelezőként vállaljuk az általunk tervezett belsőépítészeti projektek megvalósítását. Így biztos lehetsz benne, hogy a közösen megálmodott tervek megvalósítása maximális igényességgel és a megadott határidőre történik.

 

A megfelelő szakemberek felkutatásától az alapanyagok beszerzésén át a kivitelezési munkafolyamatok szervezéséig mindent elvégzünk helyetted, és teljes körű garanciát vállalunk az elkészült projekt minőségére.

Teljes körű projekttámogatás a tervezéstől az átadásig Költség- és ütemterv, feladatok koordinálása Kivitelezési ajánlatok menedzselése Műszaki ellenőrzés a kivitelezés alatt Folyamatos rendelkezésre állás és konzultációk
05 Projektmenedzsment Tovább

SZEMÉLYRE SZABOTT, SZAKÉRTŐ TÁMOGATÁS A MEGKERESÉSTŐL
EGÉSZEN AZ ELKÉSZÜLT PROJEKT ÁTADÁSÁIG

 

Az irodák belsőépítészeti tervezése és kivitelezése rendkívül összetett és számos különböző szakterületet felölelő feladat. Professzionális és tapasztalt projektmenedzsereink a teljes projektet kézben tartják, amivel nem csupán gördülékenyebb lesz a folyamat, hanem jelentős mennyiségű időt és erőforrást is megspórolhatunk.

 

A tervezés legelső fázisától koordináljuk a feladatokat, pontos költség- és ütemtervet készítünk, és folyamatos konzultációkkal biztosítjuk a kitűzött célok elérését. A tervezést követően igény esetén lebonyolítjuk a tender eljárást és műszaki ellenőrzést végzünk a teljes kivitelezés során.

Level UP Office Design

1115 Budapest, Kelenföldi út 2.

Email

hello@levelupdesign.hu

Telefon

Bányai Norbert | +36 70 942 13 18
Kiss Péter | +36 30 602 20 28

Keress meg minket,
ismerjük meg egymást!

* A csillaggal megjelölt mezőket kérünk, hogy mindenképp töltsd ki az üzenet elküldéséhez.