A jövő irodaházai

Sikerre tervezve

Szolgáltatásaink

Belsőépítészeti felmérés (BOMA / RICS / IPMS) Általános szinti alaprajzok Alaprajzok a bérlők részére, space planning Műszaki tartalom összeállítása Költségbecslés
01 Irodaépületek bérbeadásának támogatása Tovább

HATÉKONY TÁMOGATÁS A BEFEKTETÉS MAXIMÁLIS MEGTÉRÜLÉSÉHEZ

 

Az újgenerációs irodai környezetek terjedése és a munkahelyi igények folyamatos átalakulása nyomán a bérbeadóknak számos új kihívással kell szembenézniük. Komplex szolgáltatáscsomagunkkal segítünk, hogy az épületben rejlő potenciál maximálisan kiaknázhatóvá váljon és a befektetés hosszú távon is jövedelmező lehessen.

Az iparági sztenderdeknek (BOMA, RICS, IPMS) megfelelően felmérjük az irodaépületet, majd elkészítjük a bérbeadáshoz elengedhetetlen általános szinti alaprajzokat. A potenciális bérlők számára az irodai alaprajzokon túl átfogó space planning szolgáltatást nyújtunk, a pontos műszaki tartalom összeállításával és teljes körű, tételes költségbecsléssel kiegészítve.

Belsőépítészet Építészet, statika Gépészet, elektromosság Biztonságtechnika, beléptetés Tűzvédelem, tűzjelző
02 Generáltervezés Tovább

INNOVATÍV, FUNKCIONÁLIS ÉS ESZTÉTIKUS IRODÁKAT
ÉS KÖZÖSSÉGI TERÜLETEKET TERVEZÜNK

 

Egy új irodaház kialakításánál rengeteg összefüggő szempontot figyelembe kell vennünk a sikeres és jövedelmező működéshez. Generáltervezési szolgáltatásunk keretében átfogó műszaki megoldást nyújtunk az irodaház belső tereinek megtervezésében. A generáltervezői szolgáltatásunk műszaki tartalma:


 •  Épületgépészeti tervezés  |  Elektromos szakági tervek

 •  Statikai tervezés  |  Tűzjelző tervezés  |  Tűzvédelmi szakág       

 •  Belsőépítész tervezés  |  Látványtervezés

 •  Költségbecslés  |  Árazatlan költségkiírás

Közös területek korszerűsítése (bejárat, recepció, vizesblokk, garázs, étterem) Közösségi terek belsőépítészeti kialakítása Információs rendszer, signage design Komfortnövelés, korszerűsítés
03 Belsőépítészeti kialakítás és korszerűsítés Tovább

A JÖVŐ BELSŐÉPÍTÉSZETI MEGOLDÁSAI - EGY KARNYÚJTÁSNYIRA

 

Az új irodaházak modern belsőépítészeti kialakítása vagy a régóta használatban lévő terek korszerűsítése óriási előnyt jelent az igényes és fizetőképes bérlőközönség megcélzásában. Célunk, hogy olyan tereket alkossunk, amikkel új szintre emelhetjük az irodaházat a piacon.

 

Az új közösségi terek magas presztízsértékű és innovatív belsőépítészeti kialakítása mellett szakértő segítséget nyújtunk a már meglévő közös terek korszerűsítésében is (bejárat, recepció, vizesblokk, garázs, étterem, stb.). Továbbá kiemelt figyelmet fordítunk a komfortnövelő megoldások kialakítására, korszerűsítésére (épületgépészet, audiovizuális berendezések, épületfelügyelet) és az esztétikus, könnyen érthető információs rendszerek, signage design tervezésére is.

Teljes körű projekttámogatás a tervezéstől az átadásig Költség- és ütemterv, feladatok koordinálása Kivitelezési ajánlatok menedzselése Műszaki ellenőrzés a kivitelezés alatt Folyamatos rendelkezésre állás és konzultációk
04 Projektmenedzsment Tovább

SZEMÉLYRE SZABOTT, SZAKÉRTŐ TÁMOGATÁS A MEGKERESÉSTŐL
EGÉSZEN AZ ELKÉSZÜLT PROJEKT ÁTADÁSÁIG

 

Az irodaházak belsőépítészeti tervezése vagy korszerűsítése rendkívül összetett és számos különböző szakterületet felölelő feladat. Professzionális és tapasztalt projektmenedzsereink a teljes projektet kézben tartják, amivel nem csupán gördülékenyebb lesz a folyamat, hanem jelentős mennyiségű időt és erőforrást is megspórolhatunk.

 

A tervezés legelső fázisától koordináljuk a feladatokat, pontos költség- és ütemtervet készítünk, és folyamatos konzultációkkal biztosítjuk a kitűzött célok elérését. A tervezést követően lebonyolítjuk a tender eljárást és műszaki ellenőrzést végzünk a teljes kivitelezés során.

Level UP Office Design

1115 Budapest, Kelenföldi út 2.

Email

hello@levelupdesign.hu

Telefon

Bányai Norbert | +36 70 942 13 18
Kiss Péter | +36 30 602 20 28

Keress meg minket,
ismerjük meg egymást!

* A csillaggal megjelölt mezőket kérünk, hogy mindenképp töltsd ki az üzenet elküldéséhez.